skip to Main Content

Over ons

Halveer je proces. Verdubbel je slagkracht.
Van gedoe naar genieten.

Rondje kantoor

Van toegevoegde waarde zijn

Hoe bedien je de klant wanneer ontzorgen de nieuwe standaard is? Hoe breng je complexe processen eenvoudig over op (nieuwe) medewerkers? En hoe blijf je wendbaar in een steeds sneller veranderde wereld?

Waar software ons leven eenvoudiger zou moeten maken, komt er in de praktijk vaak een extra laag van complexiteit bij. Kortom, hoe laat je software vóór je werken?

Wij geloven dat processen eenvoudig en flexibel moeten zijn. Zodat de mens meer werkelijke waarde kan toevoegen. Noem ons de procesversnellers.

Wij spelen jouw mensen vrij om werkelijke waarde toe te voegen.

Video

Resultaat!

Wij willen “Van Toegevoegde Waarde” zijn. Leuke projecten doen en resultaten bereiken. Elke dag een stap verder.

Als reislustige nuchtere noorderlingen zijn wij vanuit een bedrijfskundige opleiding de IT ingerold. Procesvereenvoudiging en versnelling, daar worden we blij van.

Onze missie

Wij steken onze energie niet in het maken van dikke rapporten, maar in concrete en praktische oplossingen die het werken beter, leuker en effectiever maken.

Onze missie is de mens weer werkelijke waarde toe te laten voegen in het proces. Hoe we dat doen? Wij geloven dat processen eenvoudig en flexibel moeten zijn. Geen geneuzel met oude, logge systemen maar slimme gebruiksvriendelijke apps die precies doen wat jij verwacht.

Over Mannen van Waarde

Mannen van Waarde is sinds 2015 actief met procesverbetering en automatisering. De oprichters, Tom Poppema en Douwe de Vries, hebben ruim 15 jaar ervaring met ERP implementaties en LEAN consultancy bij productie-logistieke MKB bedrijven.

Standaard software sluit vaak maar voor 80% aan. De overige 20% moet opgelost worden met work-arounds en half-gekoppelde systemen. Terwijl het verschil wordt gemaakt met de laatste 5-10%. Dit heeft ons doen besluiten om in 2017 ons platform Enter Software op te zetten.

Team Mannen Van Waarde

Werken bij een club met enthousiasme professionals

Goede voorwaarden, een racesimulator en dagelijkse verse lunch geregeld

Back To Top