skip to Main Content

Pakketselectie Wille Kinderopvang

Van meerdere systemen naar 1 systeem,
efficiëntie door automatiseren.

Van meerdere systemen naar 1 systeem

Stijging van effectiviteit door automatisering

Uitgebreide pakketselectie

Door automatisering, forse stijging van effectiviteit

Wille biedt vrije tijdsbesteding aan jongeren vanaf 4 tot 23 jaar met een verstandelijke beperking of een speciale ondersteuningsbehoefte. In het dagelijkse primaire proces werkt Wille met verschillende systemen om haar cliënten en haar medewerkers zo goed mogelijk te ondersteunen. Het plannen in Excel en het werken met ordners met persoonlijke informatie is foutgevoelig en niet meer van deze tijd. Door te automatiseren verwacht Wille een forse stijging van de effectiviteit. Mannen van Waarde heeft ondersteund in het optimaliseren van processen en softwareselectie. 

AUTOMATISERing WILLE KINDEROPVANG

Toegevoegde waarde

Mannen van Waarde heeft samen met Wille het primaire proces met de kritische onderdelen bepaald. Vervolgens hebben we 4 software partijen vergeleken voor pakketselectie. We hebben alle partijen gevraagd een demo te geven van hun producten. Op basis van een keuzematrix hebben we gekozen om met het pakket ROSA te gaan werken. Met het nieuwe systeem heeft Wille meer overzicht in de cliëntenadministratie en een forse reductie van het aantal handmatige handelingen rondom roosteringplanning en facturatie. 

QUICKSCAN & AUTOMATISERING

Meerdere systemen zorgen voor inefficiency. Door een quickscan te doen kunnen wij binnen enkele uren of dagen bepalen waar geoptimaliseerd kan worden. Op basis van verschillende wensen, zijn we bij Wille gestart met een analyse van het huidige proces en systeemlandschap en hebben we ingezet op automatisering van processen.

We hebben binnen het primaire proces een aantal kernpunten benoemd die terug moeten komen in het systeem. Het nieuwe systeem zorgt voor een sterke reductie in handmatige acties en tevens plaatsen waar informatie wordt opgeslagen.

Waarnemen
keuzematrix pakketselectie

SOFTWARE PAKKETSELECTIE

Er zijn behoorlijk wat pakketten voor de reguliere kinderopvang, maar niet zoveel voor de speciale kinderopvang. Hierdoor hebben we goed moeten kijken wat specifiek goed bij Wille past. Door met heldere criteria en wegingen te werken, zijn we tot een overwogen gezamenlijke keuze gekomen.

Mannen van waarde heeft in korte tijd onze processen doorgrond en overzichtelijk gemaakt

Nienke van den Berg

Office Manager Wille Speciale Kinderopvang

Hoe kunnen wij helpen jullie processen te optimaliseren?

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het maken van een webapplicatie?

Al vanaf € 10.000,- kunnen wij een applicatie op maat maken. Grotere projecten starten bij ons altijd met een Business Scan om de optimale oplossing uit te denken. We komen graag een keer over de vloer om kennis te maken.

Hier zijn we trots op

Anders denken, anders doen voor TasteStrik

Optimalisatie van alle bedrijfsprocessen in de voedingsmiddelenindustrie

Bekijk case
De Eekhoorn Experience Center

Gebruiksvriendelijke app voor De Eekhoorn

Scan, shop deliver, de optimale klantervaring door inzet van software.

Bekijk case
Luinstra Watermanagement

Digitalisering Luinstra

Van papieren werkbriefjes en urenstaten naar digitale registratie in het veld

Bekijk case
Back To Top